Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

ΞΕΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΜΑΤΑ ΧΙΟΣ

Η μεγαλοπρέπεια στην απλότητα και το χαμόγελο της γνήσιας φιλοξενίας σας υποδέχεται μόλις φτάσετε στο Theoxenia, στο ‘‘welcome desk’’. Βρίσκεται στην παραλία της πανέμορφης Αγίας Φωτεινής (τοπική διάλεκτος Αγία Φωτιά), είναι μια από τις φημισμένες παραλίες του νησιού, μόλις 15 μέτρα μακριά από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου αλλά και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ερημιά και τις ήσυχες παραλίες και στις δύο κατευθύνσεις. 
Η τοποθεσία μας - Ξενία πολυτελή Διαμερίσματα

Η τοποθεσία μας

To Theoxenia απέχει περίπου 12 χλμ από την πόλη / λιμάνι της Χίου και 8 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι μια τέλεια τοποθεσία, στη μέση του νησιού για να οργανώσετε εκδρομές στα βόρεια ή στα νότια. Έχοντας ανακαινιστεί εξολοκλήρου με ένα ντιζάιν που αρμόζει στην τοποθεσία, καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές, το Theoxenia άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Το πιο σημαντικό σε αυτή τη νέα εποχή παραμένει το ίδιο το προσωπικό η ειλικρίνεια, η φροντίδα, η ακεραιότητα.
Απολαύσετε τη διαμονή σας - Ξενία πολυτελή Διαμερίσματα

Απολαύσετε τη διαμονή σας

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα σε πρόσφατα ανακαινισμένα διαμερίσματα, το ακούραστο προσωπικό στη διάθεσή σας και φυσικά το σπιτικό πρωινό και ποτά μας. Όλα φτιαγμένα για την απόλυτη ικανοποίηση του πολύτιμου επισκέπτη μας.
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή.
ESPA